Innovationer och samhället kalle  

Marknadens senaste tillbehör till din Iphone

Apple är ett märke som ofta förknippas med kvalitet och innovation. Detta gäller inte minst deras Iphones. Apple kommer ut med en ny modell om året och satsar på att alla deras produkter ska vara kompatibla med varandra. Det är ett stort utbud av Iphone tillbehör som kan anpassa din telefon så att den kan användas till det du behöver. Teknikdelar.se har ett stort antal skal till de flesta Iphone-modeller, såväl som laddare och annat du kan tänkas behöva till din Iphone.

Iphone revolutionerade telefonindustrin

Skaparen Steve Jobs presenterade den första Iphonen på teknikmässan Macworld Expo år 2007 med orden ”I dag ska vi uppfinna telefonen på nytt”. Den Iphone som släpptes då saknade en del funktioner vi är vana vid i dag, till exempel GPS, men var revolutionerande för sin tid med det enkla gränssnittet och den avskalade formen. Än i dag förknippas Iphonens säregna formspråk med innovation och design. Jobs presenterade Iphone som en blandning mellan en Ipod, en telefon och en internetplattform, för Iphone var den första telefonen med likvärdiga surfmöjligheter som en dator.

Apple har sedan fortsatt att komma med förbättringar och nya modeller av Iphones. App Store lanserades exempelvis år 2008, ett år efter den första Iphonen, och varje år sedan släppet av den första Iphonen har Apple släppt både en ny modell och en ny version av IOS. I dag finns det en uppsjö av tillverkare av smarta mobiler, men Iphone fortsätter att ha stora mängder lojala fans.

Tekniska innovationer finns i hela samhället

Tekniken, och inte minst telefoner som Iphone, har förändrat och effektiviserat vårt arbete och vardagsliv på ett sätt som knappast var möjligt för ett par decennier sedan. I dag lägger vi in scheman och påminnelser i våra Iphones och många företag har egna appar för att underlätta arbetet. På många arbetsplatser har även medarbetarna en jobbtelefon med inbyggda appar som används i arbetet Därför är det viktigt att se till att man har de senaste tillbehören för sin Iphone.

De tekniska innovationerna har letat sig in i alla delar av samhället, så även i skolan. Precis som jobbtelefoner med förinstallerade appar används på de vuxnas arbetsplatser används även Iphones och Ipads i skolorna. När Iphonen ska användas av barn är det klokt att skaffa ett tåligt och möjligen vattentätt fodral till telefonen, och för att apparnas ljud inte ska störa andra brukar även hörlurar användas i skolorna.